Resin Art

Wat is Resin Art?

 

Ken je termen epoxy of kunsthars? Dan ben je al best goed op de hoogte. Met Resin Art gebruik ik verschillende technieken met deze hoofdingrediënten.

De foto hierlangs is een combinatie van giet-epoxy en diverse inkten. De foto is natuurlijk een close-up. Maar de effecten zijn duidelijk zichtbaar.

Daarnaast gebruik ik epoxy met allerlei verschillende soorten verf welke ik meng en in verschillende lagen aanbreng op een ondergrond.

En voor speciale gelegenheden gebruik ik giet-epoxy om bijvoorbeeld een rozenknop te vereeuwigen. Scroll even naar beneden en je komt de roos vanzelf tegen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze techniek maar weet je nog niet zo goed hoe je moet beginnen? Laat even een berichtje achter. Ik ga namelijk dit jaar enkele workshops geven.

 

3d resin heart ♥
3d resin heart ♥

Naast het schilderen met Epoxy ben ik ook gestart met Epoxy gieten. Dit 3d hart is dan ook gemaakt met giet-epoxy en bewerkt met verschillende inkten.

 

Er zijn meerdere harten te verkrijgen in verschillende kleuren. Tevens heb je de keuze uit een zwart of witte lijst. Heb je interesse, laat het me weten!